Oblečte si niečo pohodlné a vychutnajte si naše kurzy

Oblečte si niečo pohodlné a vychutnajte si naše kurzy

Chceli by ste vedieť, ako prebiehajú hodiny cvičenia s Pozitívum v nás? Zážitok na vlastnej koži článkom rozhodne nenahradíme, ale radi by sme ním vytvorili aspoň predstavu o tom, ako hodina prebieha, čo si zobrať so sebou a ako sa na hodinu pripraviť.

Pred kurzom

Na naše kurzy sa môže prihlásiť úplný začiatočník, ale aj rekreačný či profesionálny športovec – uvítame medzi sebou každého s chuťou si zacvičiť. Nie je potrebné spĺňať žiadne špeciálne požiadavky, nemusíte mať o cvičení žiadne teoretické vedomosti ani praktické skúsenosti .

Odporúčame Vám však pred kurzom navštíviť Vášho všeobecného lekára a poradiť sa s ním, či je cvičenie pre Vás vhodné, prípadne či sú nejaké cviky, ktoré by ste nemali robiť. Všetky naše kurzy sú vedené certifikovanými inštruktormi, avšak Váš lekár vie o Vašom zdravotnom stave najviac, a preto je vhodné s ním najprv cvičenie konzultovať, najmä ak už trpíte zdravotnými problémami.

S najväčšou pravdepodobnosťou Vám lekár cvičenie odobrí (veľakrát dokonca sám odporúči) – v tom prípade nás prosím kontaktujte na emailovej adrese: info@pozitivumvnas.sk, kde Vám poskytneme informácie o otvorených kurzoch, ktoré sú ešte voľné a môžete sa na ne prihlásiť.

Tesne pred prvou hodinou

Na cvičenie si prosím zbalte pohodlné oblečenie (cvičí sa naboso alebo v ponožkách) a podložku na cvičenie (v prípade potreby máme niekoľko kusov na požičanie). Pre úplných začiatočníkov tiež odporúčame uterák alebo vankúšik ako podložku pod hlavu (aby počas cvičenia nebola zaklonená).

Ako sa k nám dostanete?

Ako sa k nám dostanete?
Kurzy organizujeme v Zrkadlovej sále - POKOJNE (U Iváka) v Záhorskej Bystrici. Priestory si mnohí z Vás spájajú s bývalým kinom. Oproti hostincu Ivák je autobusová zastávka –Záhorská (na mape vyznačená modrou).

Hodina sa môže začať

Po príchode na hodinu Vás organizátorka kurzu zapíše a zodpovie Vaše prípadné otázky. Prezliecť sa môžete priamo v priestoroch sály.

Po zapísaní sa Vaša prvá hodina s nami môže úspešne začať ☺. Prosím uvoľnite sa a užite si zážitok z aktívneho pohybu.

Po hodine

Kurz môžete uhradiť prevodom na bankový účet (Č. účtu: SK92 0900 0000 0050 5045 3115) alebo v hotovosti hneď po hodine. V prípade, ak Vám náš kurz nevyhovoval, skúšobnú hodinu neplatíte.

Zhrnutie

  1. Cvičenie konzultujte s lekárom, najmä ak trpíte zdravotnými problémami
  2. Kontaktujte nás a prihláste sa na kurz
  3. Zbalte si pohodlné oblečenie, podložku (ak máte), v prípade potreby uterák alebo vankúšik
  4. Ak sa k nám neviete dostať, neváhajte nás kontaktovať a budeme Vás navigovať
  5. Užite si zážitok z cvičenia
  6. Kurz uhradíte po Vašej prvej hodine

Už si len z našej ponuky stačí vybrať cvičenie, ktoré Vám bude perfektne vyhovovať a pomôže Vám k zdraviu a spokojnosti, a prísť na jednu z našich hodín.

Tešíme sa na Vás!

Zdieľať

Zájazdy

Pripravované zájazdy nájdete v hlavnom menu, alebo kliknutím na tento odkaz.

Ďakujeme

Logo hlavného mesta