Nový kurz Pilates pre zdravý chrbát (pre mužov i ženy)

Nový kurz Pilates pre zdravý chrbát (pre mužov i ženy)

Väčšina z nás vedie rýchly a uponáhľaný život. Náhlime sa z jedného miesta na druhé a deň nám často ubehne, ani nevieme ako. Často spomalíme, až keď nás naše rýchle tempo dobehne vo forme nejakého zdravotného problému. Preto sa stále viac ľudí sťažuje na bolesti chrbtice, šije, hlavy a pod. Začiatok nového roka môže byť príležitosťou na to, aby sme sa zamysleli nad tým, ako žijeme. Skúsme tento rok spraviť niečo pre seba a pre svoje telo.

Pozitívum v nás Vám za týmto účelom aj tento rok ponúka možnosť rezervovať si každý týždeň hodinku-dve len pre seba, dobre si zacvičiť a oddýchnuť si od každodenného zhonu. Ako každý rok tak aj teraz Vám ponúkame možnosť prihlásiť sa na kurzy pilatesu, jógy a bodytoningu, ktoré sa už dlhodobo tešia veľkej obľube. (Pre viac informácií si pozrite Harmonogram cvičení)

Od 10.01.2016 otvárame tiež nový kurz – Pilates pre zdravý chrbát s Lenkou, ktorý sa cvičí 2xtýždenne a je vhodný naozaj pre každého (na kurz sa môžu prihlásiť aj muži). Na hodinách sa zameriame na spojenie rehabilitácie s Pilatesovou metódou, ktoré je účinné pri odstraňovaní svalovo-kostrových dyzbalancií, ale aj ako prevencia pred ich vznikom. Poskytuje pritom priestor na sprítomnenie, na uvoľnenie nahromadeného napätia a uzdravenie tela zvnútra.

Veríme, že si z našej ponuky vyberiete cvičenie, ktoré Vám bude perfektne vyhovovať a pomôže Vám k zdraviu a spokojnosti.

Zdieľať

Zájazdy

Pripravované zájazdy nájdete v hlavnom menu, alebo kliknutím na tento odkaz.

Ďakujeme

Logo hlavného mesta